DSA is weer begonnen! Ik had er zin in. Er zouden nu veel meer kinderen zijn en dat was ook wel te merken. De kring was heel grappig. Er stonden allemaal cakes op tafel en nog toen de kring net bijeen gekomen was vroeg iemand al wanneer we die zouden eten. Tja, dat was meteen aanvallen dus! Heel erg dank voor iedereen die iets heeft gebakken, het was heerlijk! Maar ja, na de aanval was de concentratie van de jongere leerlingen natuurlijk weg. (Wie weet hadden die het wel alleen op de cake voorzien) De kring werd gauw rumoerig en het viel een beetje in het water. Wel is er besloten dat je voor het gebruik van de biljarttafel een certificaat nodig hebt. Kun je biljarten? Dan krijg je er een. Wil je graag leren biljarten. Trek dan je liefste smoel en klop bij een van de certificaathouders aan. Dan willen ze het je vast leren en dan mag je ook een certificaat. Het was al met al een gezellige dag, wel was er voor de bovenbouw leerlingen misschien een beetje te weinig te doen…

Vandaag was dat voor mij wel anders. Er waren meerdere docenten op school dus daar heb ik druk mee overlegd. Niet veel zin in praten met docenten? Dan kun je gezellig kijken naar een wedstrijd biljarten. De biljarttafel werd volop gebruikt. Ook zijn vandaag wat bovenbouw leerlingen druk geweest met zoeken naar een zo groot mogelijke trampoline, met net en trap. Donderdag, geloof ik, gaan ze kijken of de trampoline die ze hebben gevonden wel in goede staat verkeerd en of wij het met wat korting mogen kopen. Kan dat niet, dan gaan we een oproep doen of ouders iets willen doneren daarvoor. Verder gaan Eri Lieke en ik ook uitzoeken hoe we een GFT bak met wormen kunnen maken op DSA. Zodat we natuurlijk afval kunnen composteren. Mijn dag werd afgesloten met nog even gluren bij het biljarten en ondertussen luisteren naar muziek van Iris (zang en gitaar), Eri Lieke (zang en belletjes) en wat leerlingen (zang).

Mijn vorige blog heb ik geschreven onder de naam ‘Kijkstudent’, maar omdat ik nu definitief naar DSA ga past dat niet zo goed meer. Daarom heb ik besloten om nu te schrijven onder de naam ‘K’.