Open avonden en Open Uurtjes

Heb je interesse om je kind(eren) op LIFE! naar school te laten gaan, dan bieden we twee mogelijkheden om met ons kennis te komen maken.

 

Openavond voor Geïnteresseerden

 

Gezinnen met kinderen tussen de 1 en 21 jaar zijn van harte welkom op een open avond. Hierbij zijn studenten, stafleden en docenten aanwezig om al je vragen te beantwoorden over de school, het democratische schoolconcept en de manier waarop we NVC binnen de school inzetten. Er zijn ook ouders van school aanwezig om over hun ervaringen te vertellen.

 

In het schooljaar 2019-2020 hebben we de volgende open avonden gepland:

 

  • ..maandag 16 september
  • maandag 20 januari
  • maandag 23 maart afgelast i.v.m. Corona virus
  • maandag 25 mei

 

De avonden zijn van 19.00-21.30u. Je kan je inschrijven voor een informatieavond via info@come2life.nl. Vermeld hierbij de datum waarop je wil komen, de namen van degenen die meekomen en de leeftijd van de kind(eren).

 

Open Uurtje

 

Een andere mogelijkheid is om eens langs te komen voor een Open Uurtje. Dit kan als je kind 6 jaar of ouder is.  Als je kind jonger is, ben je van harte welkom op de informatieavonden, of kan je terug komen voor een Open Uurtje en intake wanneer je kind 6 jaar oud is. Voor kinderen/tieners van 6 tot 18 jaar is het mogelijk om gedurende het hele schooljaar in te stromen en kan er op korte termijn een Open Uurtje worden ingepland. 

 

Open Uurtjes vinden plaats tijdens schooltijd op dinsdag, donderdag of vrijdag. Bij een Open Uurtje verwachten we dat de potentiële LIFE!-student(e) zelf meekomt, en bij voorkeur beide ouders. Je krijgt een rondleiding en de mogelijkheid om al je vragen te stellen. Na een Open Uurtje, als er van beide kanten enthousiasme is om op LIFE! in te schrijven, kan de intakeprocedure verder worden afgesproken.

 

Je kan direct inschrijven voor een Open Uurtje via info@come2life.nl, of eerst naar een Informatieavond komen en daar een afspraak maken.