Open dagen en Open Uurtjes

 

Wil je ontdekken wat democratisch onderwijs is en of democratische school DSA past bij jouw kind? Wij hebben twee manieren om kennis te komen maken met de school.

Open dagen

Op open dagen zijn gezinnen met kinderen tussen de 1 en 21 jaar zijn van harte welkom om een beeld te krijgen van ons onderwijs. Leerlingen, ouders en docenten zijn dan aanwezig om al je vragen te beantwoorden over de school, het democratische schoolconcept en de manier waarop we voor een veilige, prettige en inspirerende leeromgeving zorgen. Om een indruk te krijgen van wat de school te bieden heeft kun je een rondleiding krijgen door leerlingen van DSA.

Als er een open dag is ingepland kun je je hiervoor inschrijven door een mail te sturen naar info@dsa.life. Vermeld dan de datum waarop je wil komen, de namen van degenen die meekomen en de leeftijd van de kind(eren). 

Blije moeder en kind

Maak een afspraak

voor een open uurtje.

 

ooOpen uurtje

Een andere mogelijkheid om kennis te maken is een open uurtje. Je kunt gedurende het hele schooljaar instromen en er kan altijd op korte termijn een Open uurtje worden ingepland. Open uurtjes vinden plaats onder schooltijd. Tijdens een open uurtje kunnen zowel de ouders als het kind aanwezig zijn. Je krijgt een rondleiding door een staflid of student van DSA en de kans om al je vragen te stellen. Als je geïnteresseerd bent is de volgende stap een intakegesprek.

Inschrijven voor een open uurtje via info@dsa.life.

Ouder en kind bij receptie