Ruimte verhuur Landsmeer

Deze zeer mooie en unieke locatie ligt op het Noordeinde tussen recreatie gebied ‘t Twiske en natuurgebied Ilperveld in, in het kleine, pittoreske dorp Landsmeer. Vanuit Amsterdam centrum binnen 15 minuten te bereiken met de auto en makkelijk te bereiken met fiets of openbaar vervoer. Deze locatie biedt zeer schappelijke prijzen voor verhuur aan kleine en grote groepen.

Het bestaat uit twee aaneengesloten panden: 128M en 124H met een totaal oppervlakte van 710m2. Door een open gang kun je van het ene pand naar het andere pand lopen. Het gebouw is voorzien van vloerverwarming en airconditioning.

We verhuren onze schoollocatie buiten schooltijden. Op alle doordeweekse avonden, op woensdag en in het weekend op basis van zelfvoorziening en -verzorging. We verhuren per dagdeel.

Tarieven

Ruimte Per dagdeel (4 uur)
Noordeinde 128M € 70 euro
Noordeinde 124H € 50 euro
Beide panden € 110 euro

Zie meer informatie onderaan deze pagina.

128M

De ruimte is geschikt voor: workshops, trainingen, feesten, partijen en evenementen etc, voor zowel kleine als grote groepen. De begane grond bestaat uit een grote open ruimte en twee afgesloten kamers, twee sanitaire ruimten en een compleet ingerichte keuken. Er zijn ruim 60 stoelen en 10 tafels. In aparte ruimtes is er een tafelvoetbalspel, tafeltennistafel en een pooltafel. Het meubilair kan naar wens worden verplaatst. In de grote ruimte is er een projector aanwezig.

Centrale ruimte

Keuken

In de volledig ingerichte keuken heeft u de beschikking over een fornuis met 5 gaspitten en een grote oven, een afwasmachine, een dubbele gootsteen, een grote koelkast, een tostimachine, een koffiezetapparaat, een waterkoker en voldoende borden, glazen, bekers en bestek. Alles wat u nodig heeft om te koken en koffie of thee te zetten is binnen handbereik. Neem contact op voor meer informatie over cateringdiensten.

Extra ruimtes

Noordeinde 124H

De ruimte is goed geschikt voor vergaderingen en activiteiten met jonge kinderen.

Deze unieke locatie is perfect uitgerust voor activiteiten met jonge kinderen. De grote ruimte is ontworpen voor jonge kinderen met kleine tafels en stoelen, speelgoed, educatieve materialen en nog veel meer. Dat maakt het een ideale plek voor speeldagen, kinderverjaardagen en combinaties van activiteiten voor volwassenen en kinderen. Een vergadering boven kan uitstekend terwijl kinderen (onder toezicht) beneden aan het spelen zijn. Buiten is er een groene zone met bomen en een picknicktafel; kinderen kunnen hier ook prima buiten spelen. Een kleine keuken (om koffie en thee te zetten en met een koelkast voor dranken), twee toiletten en een douche maken deel uit van de ruimte.

De ruimte kan worden gehuurd om boven te vergaderen. Er is een grote open ruimte beschikbaar en een aparte afgesloten ruimte.

Centrale ruimte

Vergaderruimte boven

Keuken

Dit kleine keukentje bevindt zich in de doorloopgang naar het andere pand. Het is prima geschikt voor het maken van koffie en thee.

TARIEVEN

Ruimte Per dagdeel
Noordeinde 128M € 70 euro
Noordeinde 124H € 50 euro
Beide panden € 110 euro

Catering en andere diensten zijn optioneel en worden verzorgd door de leerbedrijven van LIFE!.
Op alle bedragen zit 0% BTW.

Extra opties Kosten
Catering koffie en thee 5 euro per kan koffie, 2,50 per kan thee
Catering lunch 7,50 euro per persoon
Catering speciale verzoeken Prijs in overleg
Beamer 15 euro
Schoonmaak per pand 25 euro

 

Noordeinde 128M

Noordeinde 124H

Noordeinde 124H & 128M
1121 AL Landsmeer