Ruimte verhuur Landsmeer

We verhuren onze schoollocatie buiten schooltijden. Op alle doordeweekse avonden, op woensdag en in het weekend op basis van zelfvoorziening en -verzorging. We verhuren per dagdeel.

Inclusief gebruik van hand-, thee- en vaatdoeken; afvalverwerking; toiletpapier  en schoonmaakmaterialen.

Het gebruik van de ruimtes is in principe op basis van zelfvoorziening, wat betekent dat de gebruiker zelf voor koffie, thee en andere gewenste spullen zorgt. Het is eventueel mogelijk dit door LIFE! te laten uitvoeren, zie de kosten onderaan deze pagina. De gebruiker levert de gebruikte ruimte veegschoon op. Daarnaast zorgt de huurder ook voor de inrichting en het terugplaatsen van de tafels en stoelen zoals die zijn aangetroffen.

Voor meer informatie of advies over de te gebruiken ruimtes kunt u contact opnemen via het e-mailadres: verhuur@come2life.nl.

Locatie foto’s

De locatie bestaat uit twee aaneengesloten panden: 128M en 124H. Door een open gang kun je van het ene pand naar het andere pand lopen. 

Noordeinde 128M

Noordeinde 124H

Noordeinde 124H & 128M
1121 AL Landsmeer

De ruimte is geschikt voor: workshops, trainingen, evenementen etc.

Deze mooie en unieke locatie is in 15 autominuten te bereiken vanaf Amsterdam CS en ligt naast recreatiegebied Twiske. De ruimte is geschikt voor zowel kleine als grote groepen. De begane grond heeft een oppervlakte van 370m2 en bestaat uit een grote open ruimte en twee afgesloten kamers, twee sanitaire ruimten en een compleet ingerichte keuken. Er zijn meer dan 60 stoelen en 10 tafels, een tafelvoetbalspel en een tafeltennistafel. Het meubilair kan naar wens worden verplaatst. In de grote ruimte is er een projector aanwezig. Het gebouw is voorzien van airconditioning.

Centrale ruimte

Keuken

De volledig ingerichte keuken heeft u de beschikking over een fornuis met 5 gaspitten en een grote oven, een afwasmachine, een dubbele gootsteen, een grote koelkast, een tostimachine, een koffiezetapparaat, een waterkoker en voldoende borden, glazen, bekers en bestek. Alles wat u nodig heeft om te koken en koffie of thee te zetten is binnen handbereik. Hierboven vindt u bovendien een prijslijst wanneer u cateringdiensten afneemt.

Extra ruimtes

Noordeinde 124H

De ruimte is goed geschikt voor vergaderingen en voor activiteiten met jonge kinderen.

Deze unieke locatie is perfect uitgerust voor activiteiten met jonge kinderen. De grote ruimte is ontworpen voor jonge kinderen met kleine tafels en stoelen, speelgoed, educatieve materialen en nog veel meer. Dat maakt het een ideale plek voor speeldagen, kinderverjaardagen en combinaties van activiteiten voor volwassenen en kinderen. Een vergadering boven kan uitstekend terwijl kinderen (onder toezicht) beneden aan het spelen zijn. Buiten is er een groene zone met bomen en een picknicktafel; kinderne kunnen hier ook uitstekend buiten spelen. Een kleine keuken (om koffie en thee te zetten en met een koelkast voor dranken), twee toiletten en een douche maken deel uit van de ruimte.

De ruimte kan worden gehuurd om boven te vergaderen. Er is een grote open ruimte beschikbaar en een aparte afgesloten ruimte.

Centrale ruimte

Vergaderruimte boven

Keuken

Dit kleine keukentje bevindt zich in de doorloopgang naar het andere pand. Het is prima geschikt voor het maken van koffie en thee.

TARIEVEN

Ruimte Per dagdeel
Noordeinde 128M € 70 euro
Noordeinde 124H € 50 euro
Beide panden € 110 euro

Catering en andere diensten zijn optioneel en worden verzorgd door de leerbedrijven van LIFE!.
Op alle bedragen zit 0% BTW.

Extra opties Kosten
Keuken 15 euro
Catering koffie en thee 5 euro per kan koffie, 2,50 per kan thee
Catering lunch 7,50 euro per persoon
Catering speciale verzoeken Prijs in overleg
Beamer 15 euro
Inrichting verzorgd 25 euro
Schoonmaak per verdieping 25 euro